Navigator

LivINGRoom&WorkSpace in HolidayHome
   S-au vizat lucrari de reconfigurare&procese de modelare pentru un mic LivING semi-decomandat, dintr-o locuinta de dimensiuni medii. S-a optat pentru reprezentarea intr-o configuratie simpla si foarte clara, cu exploatarea maxima a spatiului ambiental interior/exterior.
Zona principala de Living este semi-deschisa in mod direct prin intermediul  unei suprafete de Tip InterLivING©Enter™ catre o curte interioara, oferind posibilitatea unei vederi a gradinii, determinandu-se o atmosfera generala deschisa (fapt datorat si tratarii la fel de simple a elementelor de finisaj si a evitarii expunerii unor aranjamente de mobilier, intraniera excedentara). In privinta finisajelor interioare,    
s-a realizat o reteta compozitionala de parchet lamelar-la pardoseala, pastrandu-se elementele din lemn traditional pentru tabloul de tamplarie al usilor si ferestrelor, pe un fundal unitar alb [RAL9010(pure white)/ 1015(light ivory)].  
  
 La Sistemul de Instalatii pentru incalzire, s-a pastrat ca element [Deco] soba traditionala din teracota, o mica variatie ce ofera si caldura vizuala in timpul sezonului friguros. Sistemul electric si cel de iluminare"clasic"-din plafon, a fost simplificat, fiind preferabila o iluminare locala diferentiata a zonelor de relaxare din perimetru, comandate direct de la intrerupatorul de perete-dotat cu potentiometru, dar si prin intermediul telecomenzii (cand este necesara o lumina de siguranta - pentru perioada nocturna).Sunt dispuse filtre si pentru lumina diurna, prin intermediul placilor exterioare din sticla bronz reflexive si a jaluzelelor orizontale (dispuse-n interspatiul ferestrelor duble). S-a optat pentru piese de mobilier modulare non-conformiste, oferind spatiului un caracter de unicitate, in raport cu restul incaperilor. Cele 2Ferestre Tip"Tabloid" cu expunerea unor detalii de peisagistica exterioara, fac inutila prezenta altor accesorizari a peretilor din Living.
  
   Ca si domeniu de interes, in privinta formelor neconventionale aplicate la Interior, nu ar mai fi de adaugat nimic altceva articolului de specialitate urmator: "termenul [neconventional] se refera la realizarea amenajarilor interioare cu ceva mai multa dezinvoltura conceptuala si formala, decat se obisnuieste in mod uzual. Acest tip de mentalitate creatoare, predispusa la inovatie si experiment, este capabila sa elibereze de prejudecati si chiar reuseste sa confere materialitate viziunilor originale pe care le are in legatura cu spatiul, culoarea si forma-acesti 3Parametri esentiali, care contribuie la consistenta estetica, la definirea aspectului unui Interior. Sub raport practic, mobilierul neconventional propune, in principal, o tratare inedita a aspectului in raport cu functionalitatea traditionala prestabilita, atribuita prin uz&uzante. Prin urmare, este vorba de un castig stilistic&estetic, pe fondul acelorasi performante utilitare. Mai ales pentru persoanele inclinate catre abordarile de factura moderna, un atare tip de mobilier poate deveni solutia potrivita pentru amenajarea unui camin original si lipsit de prejudecati. Forma inedita, neconventionala a accesoriilor de mobilier este mai mult decat un simplu reflex al stilizarii: de cele mai multe ori, intentia stilistica este dublata de scopul imbunatatirii performantelor functionale ale obiectelor..." 
[Rev.Caminul: amenajari,constructii&decoratiuni]
Per ansamblu, stilul Locuintei analizate, este unul natural-ambiental pitoresc, specific caselor traditionale din Moldova, construite catre sfarsitul [Sec.XX], ulterior "sudat" prin intermediul catorva componente functional-modernistice [Instalatii&Platforma IT]. dEco Tab PC™

Efortul Financiar minim-impus de perioada Crizei Financiare&eficienta LifeStyle pentru amenajarea prezentata constituie o recomandare de succes pentru designul ambiental de interior! 


BiblioGraphic Explorer_Institute of European Studies EuroCor "Practical Course of Interior Design"

Abordarea Procedurilor Constructive, prin implementarea Tehnologiilor pentru Design : 
Operatii Constructii&Structuri de Habitat* [Indoor/Outdoor] Fashion Trends
WorkING onSite*MediaPhoto coming soon...

Zone 0: GeoHub or centralized area of activity ( mícroUnít 'MultíONE' / eXpress Module InterLívING©Enter™ )
Studiul Artei FengShui, ín tehnologia Operatiilor de Constructii 

Spectrul Electromagnetic: "orice(substantã&formã/crestere&dezvoltare) este Energie" (Yin&Yang)
Se ínregisreazã reactii esentiale ale [Organismului Uman la energiile diferitelor [forme&culori] ale constructiilor [ aspecte cu rezonanta&calitati energetice, afectand fluxul de energii (armonia) din jurul acestora ]

Pe baza contributiei asiatice la dezvoltarea Stiintelor moderne ( medicinã, fizicã, ...)

s-au descoperit proprietati magnetice ale corpului uman ( Ex: prezenta Fe in sãnge ), fiecare dintre noi avand un cãmp energetic extins, dincolo de limitele vizibile ale Organismului .
Amprenta Energetica a fiecarei Fiinte Umane este determinata, in orice moment,
de configuratia campului de forte ale Universului. Feng Shui se bazeazã pe o intelegere profunda a structurilor energetice din Univers si a interactiunii individuale ale acestora (acorduri prin Armonii Naturale 'Feng Shui')


    Adaptarea functiilor de Habitat, printr-un spatiu relativ deschis 
OpenSpace InterLivING©Enter™


Gandindu-te la miscarile functionale de ancadrament, poti aprecia locul unde este indicatã pozitionarea (modul de pozitionare) obiectelor utilizate. In procesele de restructurare ale unei locuintei individuale, se pot aplica cunostinte despre miscarea energetica

( de exemplu : impactul psihologic exercitat de compresiunea unui colt
al íncãperii, evitarea unor presiuni energetice perturbatoare provenite de la instalatiile constructiei, etc..]


  1. Principii de bazã ín Design_ul Ambiental (IN/OUTdoor Habitat Conditions) 
prin utilizarea Modelului Uman si zonarea distinctivã a elementelor de design
ín Costructia Locuintelor - Prescriptii Proiectare InterLivING™2. Designul Bucatariei [zona de luat masa]& stilul acestora

Pozitionarea este extrem de importanta.
Bucataria trebuie sa fie usor accesibila, putin separata de zona principala de zi.
Mancarea furnizeaza energia vitala organismului. Daca acest proces este perturbat, energia perturbata poate fi transmisa consumatorilor. Intrarea in bucatarie nu trebuie sa fie-n opozitie directa cu intrarea locuintei, iar caldura si substantele provocate de gatit (cum ar fi grasimea), care sunt eliberate-n atmosfera, nu trebuie lasate sa patrunda in
restul locuintei. Se asigura ca bucataria nu se deschide-n camera de zi sau dormitor
(este necesar un spatiu etans in cazuri contrare, prin izolarea usilor sau a spatiilor de trecere ). Daca bucataria este amenajata in mod corespunzator,
mancarea&sanatatea familiei vor prospera. Este recomandat ca
amplasarea [masinii de gatit] sa nu fie facuta in mod direct in fata
ferestrei, si sa nu ai pozitionata in spatele tau (in linie directa)
usa de intrare,in momentul prepararii alimentelor la masina.

Prin respectarea tendintelor [o abordare distincta gen'FengShui'] si

examinarea din punct de vedere psihologic, chiar si pentru bucataria
traditionala, rustica sau cea 'hi-tech' se poate determina un maximum
de confort. Ceea ce este luat in considerare pentru aprecierea
energiei unui astfel de spatiu, sunt aspectele structurale ale
amenajarii, harta culorilor, texturile si formele mobilierului cheie.
Analizand schema celor 5 Energii esentiale [ metal / lemn / pamant /
apa / foc] se pot determina efectele pe care acestea le pot avea
asupra organismului.

  3. Zonã de Studiu @microOffice  Se constatã numãrul din ce in ce mai mare de oameni care lucreaza de acasa, ca liber-profesionisti.
Se va converti un astfel de spatiu 'hibrid', caz in care poti adapta una dintre camere - cerintelor specifice
[Exemplu : asigurarea bibliotecii in spatele unui birou personalizat].
In toate situatiile de acest gen, nu exista situatii absolut perfecte de amenajare, nu exista un asemenea 
concept [Feng Shui]. Se iau in calcul cat mai multe aspecte de proiectare si se decide importanta acestora pentru o ímbinare armonioasã. 

  4.Designul camerei de Baie 

Functiile de eliberare si eliminare a materiilor nefolositoare din
organism sunt procese esentiale ale vietii. Ca si celelalte functii vitale ale fiintei umane, au si ele organe si mecanisme specifice. Urmand aceleasi principii, pozitionarea&amenajarera camerei de baie din locuinta este la fel de importanta.
In acest fel, locuinta poate fi inteleasa ca un model al corpului uman si al functiilor sale si aranjata in mod natural, in concordanta cu acesta.
Indiferent daca se cumpara sau se proiecteaza o noua locuinta, este necesar a se acorda atentie unei bune amplasari a baii. O evolutie recenta a fost incorporarea baii in aria dormitorului, ca o grupare de facilitati - tendinta tot mai frecventa (acestea devenind o regula pentru hoteluri&locuintele moderne ). 

Se recomanda totusi cu strictete o separare clara dintre functiile si energiile dormitorului si cele ale camerei de baie incorporate.

* Observatii privind Macheta modul Grup_Sanitar >>> 
La ce se mai poate lucra in Perioada Recesiunii neEconomice ?..

De ceva mai multa vreme desfasor activitati in cadrul acestui '"Complex Imobiliar", 
din lipsa finantarii pentru finalizarea Proiectului. Cãtre cei care au acelasi "feeling", 
pentru ca prietenii stiu de ce (Casa Popo®ului la Scara Nano_Data receptiei : necunoscutã )

*LandscapeDesign powered with ©ΞLIΓΞ™app
*Histogram optimization powered with ©SmartHome app