DΞSIĠИ Report

& Inspíratíonal Drop ...
Prezentam o noua Aplicatie in Designintr-o varianta conceptuala moderna, 
pentru sisteme constructive bazate pe tehnologii de ultima generatie.

ModulErgonomic_multiDynamic KIT Engineering,versiune la stadiul prototip[2010 /33.3.33], cu multiple utilizari LifeDesignSe subliniaza o serie de avantaje:

+ sistem rapid gestionare&control perimetral [ panouri de marcaj pentru sectiuni supuse la interventii temporare, delimitari provizorii (parcari, campinguri,... )
+conector multifunctional-cu brat articulat, pentru : micro-mobilier (biblio-rafturi / scaune copii / sistem suport incaltaminte,etc...), amenajari si operatii de ambient, peisagistica&echipamente "horeca", standuri Expozitionale.


La scara macro, se impune supervizare, pentru utilizare ca element structural in operatii de constructii [ca element prefabricat ]. Sunt necesare o serie de studii&documentatii intocmite prin Echipe de Proiectare Structurala. Prototype Model USStyle / multiDynamic Kit Engineering ( work in progress..)& Inspíratíonal Drop ...
Facilitarea operatiilor curente, in mentinerea Igienei Ambientale


Aspirarea&curatarea spatiilor de interior presupune utilizarea frecventa a unui ASPIRATOR de uz casnic. Ca si operatie de design, acestuia i se poate atasa un mic dispozitiv detasabil [ “picior”] pentru cresterea si facilitarea mobilitatii in perimetru [ avantaj 360°raza de rotire+posibilitatea reglarii pe inaltime, evitand unele pozitii inconfortabile de manevrare ]. In mod personal, am utilizat bratul hidraulic al unui scaun de birou dezafectat, fiind pe deplin multumit de rezultatele obtinute. Aviz Echipelor de Productie Echipam.ElectroCasnice..


& Inspíratíonal Drop ...
Recuperare componenta monitor PC ( Interior Design : oglindã pentru modul baie )


& Inspíratíonal Drop ...
Flowers Support_Suport flori ( integrat pe burlanele din sistemul de preluare a apelor meteorice de pe acoperis )


& Inspirational Drop ... 
Menthology_Peppermint Culture ( dacã tot frecãm menta, sã o si cultivãm :)
(Promo©Image extracted&edited from web.Details on Private only )