DESign App.

& Inspíratíonal Drop ...
Prezentam o noua Aplicatie in Designintr-o varianta conceptuala moderna, 
pentru sisteme constructive bazate pe tehnologii de ultima generatie.

ModulErgonomic_multiDynamic KIT Engineering,versiune la stadiul prototip[2010 /33.3.33], cu multiple utilizari LifeDesignSe subliniaza o serie de avantaje:

+ sistem rapid gestionare&control perimetral [ panouri de marcaj pentru sectiuni supuse la interventii temporare, delimitari provizorii (parcari, campinguri,... )
+conector multifunctional-cu brat articulat, pentru : micro-mobilier (biblio-rafturi / scaune copii / sistem suport incaltaminte,etc...), amenajari si operatii de ambient, peisagistica&echipamente "horeca", standuri Expozitionale.


La scara macro, se impune supervizare, pentru utilizare ca element structural in operatii de constructii [ca element prefabricat ]. Sunt necesare o serie de studii&documentatii intocmite prin Echipe de Proiectare Structurala. Prototype Model USStyle / multiDynamic Kit Engineering ( work in progress..)





_________________________________________________________________


& Inspíratíonal Drop ...
Facilitarea operațiilor curente în menținerea Igienei Ambientale


Aspirarea&curatarea spatiilor de interior presupune utilizarea frecventa a unui ASPIRATOR de uz casnic.
 Ca și operație de design acestuia i se poate atasa un mic dispozitiv detasabil [ “picior”] pentru cresterea si facilitarea mobilitatii in perimetru [ avantaj 360°raza de rotire+posibilitatea reglarii pe inaltime, evitand unele pozitii inconfortabile de manevrare ]. In mod personal, am utilizat bratul hidraulic al unui scaun de birou dezafectat, fiind pe deplin multumit de rezultatele obtinute. Aviz Echipelor de Productie Echipam.ElectroCasnice...









& Inspíratíonal Drop ...
Menthology_Peppermint Culture (*dacã tot frecãm menta, sã o și cultivãm :)